Tukimet Oy – Edetään yhdessä!

Tukimet Oy on Raumalla toimiva monipuolisia Tyke® -apuvälineitä valmistava tuotantolaitos.

Tukimet Oy:n apuvälineet ovat tunnettuja laadukkaista, pääosin kotimaisista materiaaleistaan, tarkasta työn jäljestä ja käyttäjien tarpeet huomioon ottavasta suunnittelustaan. Tuotantolaitos kehittää ja tuottaa innovatiivisia välineitä liikuntarajoitteisille, vanhuksille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asiakkaina on paitsi yksityisiä kuluttajia, myös kuntien liikunta- ja terveystoimia, sairaanhoitopiirejä, apuvälineyksiköitä ja jälleenmyyjiä.

Raumalla toimivan apuvälineyksikön painopistealueena on apuvälineiden valmistus ja myynti. Yhtiö tekee noin kolmen miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistää suoraan 14 henkilöä.

Apuvälineyksikön tärkeimmät tuotteet ovat kävelytelineet (rollaattorit), nousutuet ja sängynlaidat, tukikaiteet ja –kahvat, suihkutuolit sekä luistelutuet.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Arvot auttavat meitä eteenpäin ja ohjaavat toimintaamme joka päivä. Avaa Tukimet Oy:n arvot tästä.

Tyke® -apuvälineiden brändi

Tyke on apuvälinevalmistajana kotimaan ammattipiireissä saavuttanut nimelleen brändin, joten Tukimet Oy:ssa jatkamme Tyke tavaramerkillä ja valmistamme laadukkaiksi todettuja kotimaisia apuvälineitä niin yksityisille käyttäjille kuin julkisten hankintojen kautta suurasiakkaille.

Tukimet Oy yritysesittely

Tutustu yritykseemme ja sen toimintaan helposti videon avulla. 

Katso video
logo_avainlippu

Tukimet Oy:n valmistamille kävelytelineille ja nousutuille on myönnetty kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä, rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki, joka voidaan myöntää suomalaisille tuotteille tai palveluille.

EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgb-1
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb-1-768x544

Hankkeen kohteena on TykeSkateR® luistelutuen kansainvälistäminen ja Wheellator® monitoimilaitteen viennin lisääminen sekä Tukimet Oy:n toiminnan kehittäminen.

Kotimaan markkinan koosta johtuen kasvu tapahtuu hyvin rajallisesti, ainoa keino nopeuttaa kasvua on suunnata entistä vahvemmin vientiin ja uusille kohdealueille.

Sulje