Tarvitsetko tukea wc-käynnillä ja suihkureissulla? Yleisiin tiloihin ja kotiin helposti asennettavat kahvat suihkutilaan ja lavuaarituet helpottavat wc-asiointia ja tuovat turvaa kylpyhetkiin niin kotona kuin hoitokodissa. Tukikahva ovat helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Tutustu suosittuihin suihkuhetkiä helpottaviin kotimaisiin ratkaisuihin!

Tukea ja turvaa liikkumiseen kotona

Apuvälineiden ja kodin ergonomian ennaltaehkäistään heikkovoimaisten, ikääntyneiden ja liikuntarajoitteisten riskialttiita tilanteita kotona tai hoitokodissa. Turvalliset ja toimivat apuvälineet auttavat monia jatkamaan itsenäistä elämää kodissa ja siksi apuvälineillä on tärkeä rooli turvallisen arjen takaajana.

On monia tapoja parantaa liikuntarajoitteisten ja ikääntyneiden kodin turvallisuutta. Vaihtamalla kylpyamme suihkuksi, poistamalla ovia, madaltamalla kynnyksiä liikkumisen sujuvoittamiseksi kävellen tai rollaattorilla, asentamalla hellan turvalukko, hankkimalla turvapuhelin, asentamalla nousutuki sänkyyn ja tukikahvoja ja -kaiteita kylpytiloihin. Mahdollisuuksia on monia, tärkeintä on löytää sopivat apuvälineet kunkin asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Tukikahvat kylpyhuoneeseen

Wc-tilaan asennettavan tukikaiteen lisäksi pesuhuoneen tukikahvat kuten wc-istuimen tukikahvat ja tukikahva suihkuun on turvallisuutta lisäävä ja siksi erittäin suositeltava kylpyhuoneen lisävaruste liikuntarajoitteisille ja ikääntyneille.

Tukikahva seinään on helppo asentaa. Tukimetin tukikahvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sopivat siten kosteaan kylpyhuoneeseen, mutta yhtä lailla myös muihin kodin tiloihin.

Suihkun tukikahvan rinnalla käsienpesuun tuo tukea lavuaarituki. Pesualtaan ympärille asennettava lavuaarituki helpottaa huomattavasti pesualtaan käyttöä. Teräksestä valmistettu allastuki on kestävä ja turvallinen.

Lavuaarituen asennus

Pesualtaan tuki on helppo asentaa. Lavuaarituki kiinnitetään altaan takana olevaan seinään ruuvien avulla. Ennen reikien porausta seinään kannattaa varmistaa, että seinärakenne on riittävän vahva ja ettei seinässä ole vesijohtoja tai lämmitysputkia. Ruuvien kiinnitysreikiin kannattaa laittaa silikonia estämään veden pääsy eristeeseen.

Hanki tukikahva helposti netistä

Tukikahvat sopivat käytettäväksi kaikkialla, missä tarvitaan tukea kuten kylpyhuoneessa, wc-tiloissa, keittiössä, saunassa ja makuuhuoneessa.

Makuuhuoneen apuvälineistä suositeltava hankinta on sänkyyn kiinnitettävä nousutuki.

Tukimetin allastukikahvat ja tukikaiteet valmistetaan Suomessa Raumalla sijaitsevalla tehtaalla, mistä ne toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Tukikaiteet ovat helppo ja vaivaton tilata suoraan netistä. Tukimetin verkkokaupasta löydät paljon tarpeellisia liikkumisen apuvälineitä kuten nousutuet, tukikaiteet ja tukikahvat, mutta myös rollaattorit, kävelykepit ja luistelutuet.

Tartu toimeen ja osta tukikahva kätevästi Tukimetin verkkokaupasta!

Sulje