Varaosat ja lisävarusteet

Pesunkestävät suihkutuolit selkänojalla

Suihkutuoli on arjen apuväline, joka helpottaa huomattavasti liikuntarajoitteisten itsenäistä tai avustettua peseytymistä. Suihkuistuimet ovat tuttu näky uimahalleissa, sairaaloissa ja vanhainkodeissa, mutta ne ovat myös hyvä apuvälinehankinta kodin kylpyaskareita helpottamaan.

Pesunkestävä suihkuistuin on valmistettu vettä kestävästä materiaalista. Irrotettavalla muovi-istuimella varustetut mallit on helppo pitää puhtaana.

Suihkutuoli selkänojalla tarjoaa tukea asennon ylläpitämiseen ja tuo rentoutta kylpyhetkeen. Suihkutuoli käsinojilla ja säädettävillä jaloilla helpottaa ylösnousua.

Korkea suihkujakkara helpottaa omatoimista kylpemistä

Muovinen suihkujakkara on veden kestävä suihkuistuin ilman selkänojaa ja käsinojia. Suihkujakkara tuo helpotusta itsenäiseen kylpemiseen.

Suihkujakkarat ovat suosittuja hoitolaitoksissa, mutta lähes joka kodista löytyy myös sellainen. Moni hankkii kodin kylpyhuoneeseen kylpyjakkaran sen monipuolisuuden takia. Kylpyjakkara on apuna suihkutoimissa, mutta sen päällä on myös tarpeen tullen kätevä säilyttää kylpytarvikkeita.

Suihkujakkaralle on helppo istahtaa kesken kylpyhetken ja se on vaivaton siirtää sivuun. Suihkujakkara sopii pienempäänkin tilaan.

Korkea suihkujakkara auttaa ylösnousua, jos nouseminen on hankalaa istuimelta ilman käsinojia. Seisomaan nouseminen korkealta suihkujakkaralta on verrattavissa rollaattorin istuinosalta seisomaan nousemiseen – helppoa ja vaivatonta siis!

Seinään kiinnitettävä suihkuistuin säästää tilaa

Onko haaveissasi suihkuistuin kylpytoimia helpottamaan, mutta epäilet tuolin vievän liikaa tilaa kylpyhuoneessa? Ei hätää, seinään kiinnitettävä suihkuistuin on ratkaisu tilaongelmaan!

Seinään kiinnitettävä suihkuistuin on suunniteltu kylpyavuksi kompakteihin kylpyhuoneisiin, missä tuoli tai kylpyjakkara vie yksinkertaisesti liikaa tilaa. Seinään kiinnitettävä suihkuistuin käännetään käytön jälkeen seinälle, joten se on todellinen tilansäästäjä! Jos tarvitset tukea seisomaan nousussa, kävelykeppi tai kyynärsauva on toimiva yhdistelmä seinään kiinnitettävään suihkuistuimen kanssa.

Suihkutuoli pyörillä

Pyörälliset suihkutuolit helpottavat niin itsenäisesti kuin avustetustikin toimivien arkea. Suihkutuoli pyörillä sopii niin kotiin kuin hoitolaitoksiin, sillä suihkupyörätuolit tekevät kylpyreissusta vaivattoman ja nopean.

Kannellisella bideaukolla varustetut pyörälliset suihkutuolit helpottavat myös wc-asiointia. Istuinosa kannattaa pitää puhtaana ja se on helppoa irrotettavan kannen avulla.

Suihkupyörätuolit sopivat niin omatoimisesti kuin avustetusti kylpemiseen. Valitse kuljetusmalli avustettua kylpemistä helpottamaan ja omatoimiseen kylpemiseen suunniteltu malli itsenäiseen kylpemiseen.

Kun omaisen tai hoidettavan voimat eivät riitä omatoimiseen kylpemiseen ja kun virtsan pidätyskyky on heikentynyt, kallistettava suihkutuoli pyörillä tuo tarvittavaa apua kylpyhetkeen. Kallistettava suihkutuoli pyörillä on varustettu säädettävällä niskatuella ja kannellisella alusastialla.

Suihkuistuimet ja kylpyjakkarat kätevästi verkkokaupasta

Tukimetin suihkutuolit pyörillä, suihkujakkarat, suihkuistuimet ja suihkupyörätuolit valmistetaan Suomessa Raumalla sijaitsevassa tehtaassa. Tuotteet ovat laadukasta
kotimaista kädenjälkeä. Apuvälineet ja varaosat ovat saatavilla helposti verkkokaupasta. Löydät verkkokaupasta myös muita liikkumisen apuvälineitä kuten luistelutukia ja rollaattorin ja pyörätuolin yhdistelmiä eli monitoimirollaattoreita.

Hinnat vaihtelevat aina erikseen ostettavasta selkänojasta kaasujousella kallistettaviin suihkupyörätuoleihin.

Katso saatavuus, tarkemmat hinnat ja tee tilaukset
verkkokaupasta! Hyviä ostoksia!

Sulje