Haemme yrityksellemme kahta uutta työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin suoritettavaa päivätyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Automaattihitsaaja

Työnkuvaan kuuluu robottihitsauslaitteen käyttö, valvonta ja ohjelmointi sekä tarvittaessa käsin hitsaus. Olet ammattitaidoltasi valmis ottamaan vastaan haasteita myös tuotekehitystehtävissä. Työtä tehdään uudella robottihitsauslaitteistolla (Yaskawa/Fronius).

Odotamme sinulta

Työntekijältä odotamme pitkäjänteisyyden ja tarkkuuden lisäksi itseohjautuvaa työotetta. Vaativissakin työtilanteissa työnjälkesi pysyy aina laadukkaana. Metallialan osaajana hallitset robottihitsauksen ja robottiohjelmoinnin. Lisäksi eduksesi katsotaan Mig/Mag-hitsauksen tuntemus ja metallin työstön kokemus. Toivomme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä halua kehittyä tässä tehtävässä. Eduksi on, mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työ- ja tulityökortti.

Muut tiedot

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään tästä linkistä! 
https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10018761


Kokoonpanija

Työssä pääset kokoamaan yrityksen valmistamia lopputuotteita, sekä osallistut tuotteiden tarkastus- ja pakkaustehtäviin.

Odotamme sinulta

Työtehtävät edellyttää tarkkuutta, ripeyttä ja sorminäppäryyttä. Työssä on eduksi käsityökalujen tuntemus ja käyttötaito. Hakemamme työntekijä on sosiaalinen tiimipelaaja, joka on kykeneväinen itsenäiseen työhön. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Koulutus esimerkiksi kone- ja metallialalta tai autoalalta katsotaan myös eduksi. Edellytämme työntekijältä 18-vuoden ikää.

Muut tiedot

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään, tästä linkistä! 
https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10018762

Sulje